Protetică - Lucrări dentare

Fiecare persoană apreciază și urmărește cu drag zâmbetul perfect al vedetelor de la Hollywood. Albul imaculat și alinierea perfectă sunt rezultatele unor vizite la medicul stomatolog. Sunt foarte rar întâlnite cazurile în care o persoană capată în mod natural un alb perfect și dinți aliniați la fix. Totuși, chiar și acestea trec constant pragul cabinetelor stomatologice pentru a menține aspectul.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Lucrări dentare: medicul stomatolog este liantul dintre pacient și un zâmbet perfect

Fiecare persoană apreciază și urmărește cu drag zâmbetul perfect al vedetelor de la Hollywood. Albul imaculat și alinierea perfectă sunt rezultatele unor vizite la medicul stomatolog. Sunt foarte rar întâlnite cazurile în care o persoană capată în mod natural un alb perfect și dinți aliniați la fix. Totuși, chiar și acestea trec constant pragul cabinetelor stomatologice pentru a menține aspectul.

Inovația prezentului a ajuns cu succes și în cabinetele medicilor stomatologi. Pentru cei care nu au avut parte de o dantură sănătoasă, care nu au prins vremurile actuale, când există numeroase tratamente și a căror dinți au căzut, există posibilitatea de accesa o soluție de lungă durată.

protetică dentară

Tratamentele proteice au scopul întocmai de a reface funcția mesticatorie, dar și de a reda persoanelor zâmbetul pe buze. Este foarte dificil să ne simțim în largul nostru atunci când vorbim despre pierderi dentare. Complexe la nivel psihologic se adâncesc , iar teama de a vorbi în public sau de a zâmbi ne împiedică să ne mai simțim comozi atunci când interacționăm.

Lucrările dentare de acest fel s-au dovedit a fi soluția ideală prin care pacienții își pot recăpăta viața de dinainte de pierderea danturii. Liantul ideal între pacient și un zâmbet frumos  este doar medicul stomatolog.

Tipuri de lucrări dentare

Printre procedurile inovatoare desfășurate în cabinetele stomatologice se enumeră și lucrările dentare. Iată câteva dintre cele mai utile și importante despre care trebuie să cunoști informații elementare:

Lucrări dentare fixe

Aceste lucrări se pot realiza din zirconiu, integral ceramica sau metalo-ceramică, însă indiferent de alegerea făcută, ai garanția unui rezultat deosebit. Pe lângă faptul că lucrările vor fi bine adaptate și funcționale, ele au o considerabilă implicație estetică.

Lucrările dentare fixe au rolul de a restaura unul sau mai mulți dinți deteriorați. Există avantaje pentru fiecare dintre cele două variante, însă alegerea o vei lua în mod personalizat, alături de profesionist în funcție de nevoile danturii.

Protezele mobile

Protezele mobile sunt recunoscute ca varianta de protezare ce ajută foarte mult la masticație. De asemenea, ele îți vor reda zâmbetul și te vor lăsa să socializezi liber, fără complexe. Ceea ce este important să știi este faptul că va trebui să ai răbdare pentru a te acomoda. Corpul trebuie să asimileze noul accesoriu pe care tocmai l-a primit.

Mobilizabile: proteze pe capse, culise și alte sisteme speciale

Stomatologia clasică propune câteva modele de proteze: pe case, culise și alte sisteme special create spre beneficiul pacienților. Proteza pe capse reprezintă o reală evoluție în domeniul stomatologiei și asta pentru că rezolvă problemele cel mai des întâlnite la pacienți, respectiv mobilitatea.

Alege un cabinet cu experiență pentru lucrări dentare de calitate

Cabinetele stomatologie îți pot oferi cel mai bun rezultat atunci când ai o problemă. Alege un partener de încredere pentru astfel de probleme pentru că există o linie fină care separă o lucrare bine făcută, care te va scăpa de afecțiuni, de una care îți poate cauza mai multe.

Specialiștii în domeniu sunt preocupați constant de zâmbetul tău. La fel ca tine, ei își doresc ca tu să ai parte de dinți sănătoși și de un zâmbet deosebit. Pentru ca acest lucru să fie și posibil, vei primi informații relevante pentru rutina de igienă orală zilnică.

Unele lucrări dentare îți pot solicita și bugetul, astfel că, investiția pe care o faci trebuie să merite. O lucrare dentară realizată de un cabinet profesionist te va face să îți recapeți încrederea în tine și să nu regreți nici o secundă alegerea făcută. Medicii stomatologi buni există in clinica noastra și te așteaptă în cabinet cu cea mai noua aparatură și cele mai înalte tehnologii.

Contactează-ne!

Sună la:
0770 308 743
031 069 93 66
Scrie-ne la:
office@dentago.ro

Fă o programare:

Completează formularul de mai jos în vederea unei programări și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  dentago

  Dentago este partenerul tău în drumul spre obținerea și întreținerea sănătății dentare.
  Credem cu tărie că toată lumea merită un zâmbet grozav și acces la treatment de calitate – de aceea am pregătit prețuri accesibile, consiliere financiară, abonamente și reduceri surpriză.

  Solicită o programare la:
  Program

  Toate drepturile rezervate © 2017-2022 DentaGo.
  Website creat, promovat și administrat de CRIL DEV.

  No menus found.
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  0770 308 743
  031 069 9366